Onze winnaars

Wedstrijd van 13/12/2019 tot 19/12/2019
Een Veloretti Kids-fiets voor Kerstavond!

Ze hebben een Veloretti Kids gewonnen

Elien Vdo.

« Het is de eerste keer dat ik een wedstrijd meedoe van Cofidis cycling en meteen gewonnen. Dus ik heb maar 1 ding te zeggen! Leuke wedstrijd en vooral een heel leuke prijs!

Ik had onlangs gezien dat je een VIP arrangement kon winnen voor de koers. Ik heb hier toen niet aan meegedaan omdat ik nog met een kleine baby thuis ben. Maar de prijzen zijn alleszins altijd de moeite waard om mee te spelen! Hopelijk nog veel van die wedstrijden in de toekomst! »

Sofie D.

« Het spel was snel, ik heb een beetje moeten zoeken om te begrijpen hoe de puzzel werkte, maar daarna was het grappig. »

Wendy S.

« De wedstrijd ging vlot... niet veel rompslomp... meedoen en hopen dat je één van de winnaars bent. Weinig tralala er rond en zo is het leuk. Weinig extra vragen.

Fijn dat er persoonlijk contact werd opgenomen. In de eerste instantie was ik overdonderd. (ik zat op mijn werk... middagtoezicht op school). Er werd gezegd... "u bent winnaar etc" en er werden direct gegevens gevraagd. Achteraf dacht ik wel... "is het allemaal wel ok?". Ik wist wel dat ik meegedaan had aan een wedstrijd en dat dit van een gekend merk was. Maar toch stelde ik me plots vragen... De mail bracht geruststelling.»