Onze winnaars

December 2020

Een **** weekend aan de Belgische Kust.

Jean-Michel B., uit Orp-Jauche

« Fantastisch om door Cofidis te worden gecontacteerd om me te vertellen dat ik de winnaar ben van een weekend aan zee om met z'n tweetjes te kunnen genieten van een prachtig hotel met volpension. Op het programma: gezonde zeelucht, mooie wandelingen op het strand en als bonus de mogelijkheid om fietsen te gebruiken om de omgeving te bezoeken en vooral te GE-NIE-TEN. We zijn dolgelukkig!! Dank je wel. »

Oktober 2020

Een verwenweekend voor 4 personen in Durbuy

Lies D. uit Heusden-Zolder

« Meedoen met een spelletje en dan nog winnen ook :)! Super bedankt voor jullie telefoontje en de mooie prijs! Na maanden weinig sociale contacten en lockdown gaan we hier eens zo hard van genieten... We kijken er naar uit om te mogen vertrekken! »

Augustus 2020

Een Samsung 50" TV ter waarde van 499€

Stef N.

« Ik heb al slechter nieuws gekregen, hoor, amai!!! :) Enorm bedankt, er was al sprake van thuis een tweede TV bij te halen, wat komt deze op een geweldige moment! Nog eens héél erg bedankt voor deze prachtige prijs! »

Juli 2020

Twee elektrische steps ter waarde van 549€ per stuk

Elien, uit Waregem

« Wauw wat een nieuws!! Ik voel me heel vereerd! Heel erg bedankt! Ik ga de steps zo snel mogelijk uitpakken om een testritje te gaan doen :) ! »

Juni 2020

Een 2 in 1 barbecue van Boretti, ter waarde van 799€

Michaël D.

« Zeer toffe wedstrijd, zowel leuk als leerzaam. Ik speelde voor de lol en verwachtte niet echt te winnen, omdat ik gewend was aan wedstrijden met domme schiftingsvragen, wat hier niet het geval is. Het was dus een leuke verrassing toen ik een e-mail kreeg met de mededeling dat ik een Boretti hybride barbecue had gewonnen. Bedankt, Cofidis! Ik zal mijn geluk regelmatig blijven beproeven! »

Mei 2019

Een Veloretti-fiets, type Caféracer, ter waarde van 379€

Nele P.

« Leuke, in het oog springende site met veel nieuws en leerrijke wedstrijden. En ... Waar je nog iets mee kan winnen ook!!! »

Eric V.

« Originele, toegankelijke en uitnodigende website met originele spelletjes waarbij een topprijs je richting uit kan komen ... Maar daar moet je uiteraard wel iets voor doen : meespelen is de boodschap! »

Werner F.

« Via vrienden kwam ik in contact met de website www.cofidiscycling.com. Ze vertelden me dat er leuke wedstrijden werden georganiseerd. Ik heb hierbij ook mijn kans gewaagd en kreeg tot mijn grote verbazing opeens telefoon dat ik één van de winnaars was. Ik kan mijn zoon nu blij maken met een leuke nieuwe stadsfiets. De kleur, de maat en het aantal versnellingen mocht ik zelf uitkiezen. Bedankt Cofidis voor deze leuke prijs - je zal me nog meer zien meedoen! »

April 2020

Een fiets van Cowboy (1999€)

Valérie DG.

« Bij het beantwoorden van de vragen van de Cofidis-wedstrijd kwamen tal van herinneringen aan legendes uit de koerswereld boven: Eddy Merckx, Laurent Fignon, Miguel Indurain... maar als Cofidis je bovendien aankondigt dat je de hoofdprijs, een elektrische fiets, hebt gewonnen, dan is dat nog geweldiger! Nogmaals bedankt. »

Februari 2020

2 plaatsen voor de Wereldbekermanche in Bredene

Danny G.

« Tickets goed ontvangen! Het was echt een leuke wedstrijd, ga zeker nog deelnemen. »

Januari 2020

VIP-beleving op de cyclocross in Namen

Dirk V.

« Hallo, ik wilde jullie nog bedanken voor het fantastische weekend in Namen. Alles was goed geregeld, taxi, hotel, bezoek aan de kerstmarkt en heel de avond. Plus een foto met Roland Liboton en Bert Vermeire in de VIP-tent. Samengevat: een heel mooie prijs waar ik nog lang aan zal denken. »

December 2019

Een Veloretti Kids-fiets voor Kerstavond!

Elien Vdo.

« Het is de eerste keer dat ik een wedstrijd meedoe van Cofidis cycling en meteen gewonnen. Dus ik heb maar 1 ding te zeggen! Leuke wedstrijd en vooral een heel leuke prijs!

Ik had onlangs gezien dat je een VIP arrangement kon winnen voor de koers. Ik heb hier toen niet aan meegedaan omdat ik nog met een kleine baby thuis ben. Maar de prijzen zijn alleszins altijd de moeite waard om mee te spelen! Hopelijk nog veel van die wedstrijden in de toekomst! »

Sofie D.

« Het spel was snel, ik heb een beetje moeten zoeken om te begrijpen hoe de puzzel werkte, maar daarna was het grappig. »

Wendy S.

« De wedstrijd ging vlot... niet veel rompslomp... meedoen en hopen dat je één van de winnaars bent. Weinig tralala er rond en zo is het leuk. Weinig extra vragen.

Fijn dat er persoonlijk contact werd opgenomen. In de eerste instantie was ik overdonderd. (ik zat op mijn werk... middagtoezicht op school). Er werd gezegd... "u bent winnaar etc" en er werden direct gegevens gevraagd. Achteraf dacht ik wel... "is het allemaal wel ok?". Ik wist wel dat ik meegedaan had aan een wedstrijd en dat dit van een gekend merk was. Maar toch stelde ik me plots vragen... De mail bracht geruststelling.»