16-09-2020
Fietsen, kudos verzamelen en authentiek overnachten in de Ardennen? Het kan!

Ben je verslaafd aan Strava en een rasechte jager op KOM en kudos? Dan zijn De Ardennen dé perfecte speeltuin voor je. Meet je met de beste op de Redoute, stap op de Stockeu even in de schoenen van Eddy Merckx en neem een selfie naast zijn standbeeld op de top van de helling. Ontdek tussen de bossen de verrassende Côte de Bru en kom rustig op adem bij de befaamde bron met dezelfde naam. Vlieg als een echte klimmer de Col du Rosier op en waan je bijna in een bergrit buiten categorie ... En dan... is het tijd om te genieten van alle andere pleziertjes die de Ardennen bieden.

Pak je koffers voor een weekend of een week naar één van de 2000 vakantiewoningen van Ardennes-étape. Met z'n tweetjes of met dertig? Je vindt vast en zeker het perfecte vakantiehuis voor een sportief verblijf!

Eens uitgerust dagen de Ardennen je de volgende ochtend weer uit voor nieuwe avonturen. Bespeur de verste uithoeken van de regio of ontdek de streek op een andere manier: met de fiets - op maat voor het hele gezin - in een van de vele lokale brouwerijen met hun verse producten om van te smullen, of simpelweg met een lange wandeling door nieuw te ontdekken plekjes.

Ardennes-étape helpt je bij de keuze van je vakantiehuis maar ook bij de keuze van je activiteiten. Met meer dan 140 partners maakt Ardennes-étape jouw sportief verblijf nog beter en origineler!

Kleine tip voor de vrienden: Tijdens de week geniet je bijna alleen van de prachtige stilte van de natuur en voel je jezelf naar de toppen gedragen! Welke top je ook kiest! Bovendien zijn de tarieven voor een verblijf van maandag tot vrijdag (midweek) vaak dezelfde als die voor een weekend.

Dus of je nu meer Strava of Dolce Vita bent, ontdek de Ardennen in je eigen versnelling!